Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school. Het is prettig als ouders een weloverwogen keuze maken ten behoeve van het onderwijs van hun kind. Nieuwe ouders geven we graag uitgebreid informatie over de school. Bij elke inschrijving willen wij persoonlijk met de ouders en het kind kennismaken. In het kennismakingsgesprek krijgt u een rondleiding door de school. Deze wordt gedaan door de directie en geeft u de gelegenheid vragen te stellen.

Vierjarigen
Ouders die hun kind willen aanmelden op onze school worden verzocht dit ruim van tevoren te doen. Aan nieuwe ouders adviseren wij dit rond de derde verjaardag van uw kind te doen.
Vroegtijdige aanmelding geeft ons namelijk de mogelijkheid de ontwikkeling van de groei van de school te bekijken en daar tijdig de nodige maatregelen voor te nemen. Aanmelding is dus niet aan een datum gebonden.

Kinderen van vier jaar mogen een dag na hun verjaardag naar school. Voor die tijd mogen zij, in overleg met de directeur en groepsleerkrachten, een aantal dagdelen komen kennismaken.

Leerlingen van een andere school
Kinderen, die van een andere school komen, kunnen te allen tijde worden aangemeld. Na een intakegesprek wordt er contact opgenomen met de huidige school voor informatie.
Op basis van alle beschikbare informatie wordt het besluit genomen of uw kind ingeschreven en toegelaten kan worden. (Download de "folder over het aanmelden van een nieuwe leerling", Pdf 500 Kb)

Aanmelden
U kunt telefonisch(046-4431589) een afspraak maken met de directeur voor een persoonlijke rondleiding en/of gesprek of u kunt een aanmeldingsformulier opvragen via het mailadres van de directeur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vermeld hierbij:

• Naam kind
  • Geboortedatum
  • Per wanneer u uw kind wilt aanmelden

Aanmelden van nieuwe leerlingen basisschool Puth

Download onze folder over het aanmelden van een nieuwe leerling (Pdf, 500 KB)

• 9b.jpg
  • 12b.jpg